Social Icons

Pages

21 Aralık 2012 Cuma

2013 YENİ YIL HEDİYELERİ

Yılbaşı Yaklaşıyor...

Sevdiklerinize asla unutamayacakları yeni yıl hediyesi vermek mi istiyorsunuz?

tisho'nun 2013 yılbaşı özel tasarımlarını mutlaka inceleyin. 

En güzel, en ilginç, yılbaşı hediyesini ister kendiniz tasarlayın, isterseniz hazır ürünlerden seçin. 

Tişört, kapşonlu, kişiye özel kartvizitlik seti, sihirli kupa, çikolata, pırlanta, kalem seti, oskar heykeli gibi yüzlerce ürün sizi bekliyor. 

Yılbaşı Hediyeleri tish-o'da

2013 Yılbaşı Çocuk Tişört

2013 Yılbaşı Sihirli Kupa

2013 Yeni Yıl Kapşonlu Polar


Bayan Kapşonlu Polar


2013 Yeni Yıl Kalp Yastık



10 Aralık 2012 Pazartesi

KIŞIN GARDIROBUNUZDA MUTLAKA OLMASI GEREKENLER





Yeni Sezon Kış Trendleri

Bu sezon sade kıyafetlerin hiçbir şansı yok. Minimalizm itina ile rafa kaldırıldı. Bu senenin trendleri arasında gösteriş ön planda. Gösterişli giyimden kastımız dikkat çekici her türlü unsuru kapsıyor. Yaldızlara, parıltılara, kadifelere ve hatta Rönesans dönemini hatırlatan baskılara dolabınızda itinayla yer açın. Yaz sıcağına yenik düşen deri kış sezonunda yine hak ettiği yeri buluyor. Elbiseler, etekler, bluzlar ve pantolonlar yumuşak derinin asil ve göz alıcı şıklığıyla sunuluyor. Asaletten bahsetmişken Fransız stili danteller yine gözde. Bu sefer ortalıkta değil ama, kumaşların arasıda detaylarda. Ama öyle yoğun bir kullanım ki, kumaşların arasında bize sık sık göz kırpıyor olacak gibi görünüyorlar. Bu sezon model model elbiselerden hangisi gözde diye soracak olursanız, sezonun trend elbise modeli düz ve dar kesimle kalçaya kadar inen ve etek uçlarında kabaran elbiseler. Kadınların kış aylarında da formlarına dikkat etmeleri gerektiğinin altını çizen bu dar kalıplar fit bir vücudun ihtişamını gözler önüne seriyor. Zaten bu modelin yurtdışında yaygın tanımı şık ve parlak. Bu elbise ile havalı görünüm %100 garanti. Yeni sezonun trend renklerine baktığımızda kırmızının öne çıktığını görüyoruz. New York, Londra, Tokyo ya da Paris fark etmeksizin tasarımcılar ağırlıklı olarak kırmızıyı tercih etmiş. Üstelik sadece tek bir parça olarak düşünülmemiş, baştan aşağı kırmızı giymek bu senenin modası. Kış aylarının olmazsa olmazı hırka ve kazaklar da yeni sezon için gözden geçirildi. Desenli modellerin öne çıktığı yeni sezon trendlerinde hayvan baskılı, grafik desenli, renkli ve hatta pötikareli hırka ve kazaklar kış gardırobunun olmazsa olmazlar arasındaHırka ve kazak modellerinde öne çıkan hayvan baskılarının genel kullanımı ise elyaf ve sentetik kumaş üzerine. Benzer şekilde egzotik ve etnik desenler de kullanılan baskılar arasında yer alıyor. Yeni sezonunun dikkat çekici trendlerinden biri de kapitone. Özellikle soğuk kış günleri için kapitone ceket, gömlerk ve yeleklerin hızlı yükselişi gözlerden kaçmıyor. Merakla beklenen gece elbisesi modellerinde ise modern bir monokrom şıklığı hakim. Pantolon ve üst kombinlerinde siyah-beyaz renkler kullanılırken, smokin takımlar ve elbiseler ağırlıklı olarak tasarlandığı görülüyor.
Aksesuarlar, çanta ve ayakkabılar
Elbiselerin tamamlayıcısı aksesuarlarda yaz esintileri devam ediyor. Daha çok yaz günlerinde kullanılan dev takılar, etnik desenli baskıların yer aldığı elbiseler, pantolonlar ve takımlar ile yeni sezonda yine moda. Çanta modelleri arasında bordo renginin hakimiyeti dikkat çekici. Belli ki bu sene herkesin bir adet bordo çantası olmazsa olmazı olacak. Ayakkabılarda klasik stiletto modellerini gölgede bırakacak slipper etkisi görülüyor. Üzerleri işli veya zımbalı slipper modelleri, terlik görünümlü ayakkabılar.

7 Aralık 2012 Cuma

AYAKKABI BAKIMI İÇİN PÜF NOKTALAR


Ayakkabı Bakımı
Ayakkabı Bakımı Nasıl Olmalı?

Ayakkabınızın şıklığının ve kalitesinin uzun süre korunması için birkaç öneri:

  • Her gün aynı ayakkabı giyilmemelidir.

  • Ayakkabı giyildikten sonra 24 saat dinlendirilmelidir.

  • Dinlenmeye bırakılan ayakkabıda tahta kalıp kullanılmalı ve böylece fazla nemin emilmesi ve çatlakların düzelmesi sağlanmalıdır.

  • Deri ayakkabılar asla ısı kaynağı yanında kurutulmamalıdır.Aksi halde deri kurur ve çatlar.

  • Süet ve nubuk ayakkabılar, su geçirmez sprey sıkılarak korunmalıdır.

  • Ayakkabıların sık sık kaliteli bir boya ile boyanmasına ve badem yağı ile yağlanarak korunmasına özen gösterilmelidir.

6 Aralık 2012 Perşembe

SARAR YENİ SEZON KOLEKSİYONUNDA %30 İNDİRİM BAŞLADI

Trend tutkunlarının vazgeçilmez markası olan Sarar 2012-2013 Sonbahar/Kış Sezonu’na %30 indirim fırsatı ile damgasını vurmaya devam ediyor.


Sarar Yeni Sezon İndirim Başladı

Kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Sarar Kadını, minimal detaylarla zenginleştirilen deri şeritli pantolonlar ve geometrik desenli trikoları ile bu kış da göz kamaştırıyor. Moda dünyasındaki en son trendlerin, özgün Sarar çizgisiyle yeniden yorumlandığı slim fit ve modern klasik kesimler ise, Sarar Erkeği 'ni şıklığıyla davetlerde, günlük yaşamda ve iş hayatında da bir adım daha öne çıkarıyor. 


Günlük hayatta ekose takımları ile boy gösteren Sarar Kadını, bu sezon tercihini fuşya ve turuncu tonlarının ağırlıklı olduğu kalem ve mini eteklerden, kısa paça pantolonlardan yana yapıyor. 


Centilmen Sarar Erkeği ise zarif detayların mükemmeliyetle buluştuğu takım elbiseler, iki düğmeli ve kruvaze modeller başta olmak üzere her tarza uygun birbirinden farklı takım elbise alternatifleri ile iş hayatında dikkatleri üzerine topluyor.

Yeni sezon gömlek, tişört, takım elbise, ceket ve daha yüzlerce modelde %30 indirim Sarar mağazalarında sizi bekliyor.



5 Aralık 2012 Çarşamba

HIRKA KOMBİN ÖNERİLERİ

Hırka, sıcak tutmasının yanı sıra şıklığınızı da tamamlayabilecek bir parça. Kadınların da vazgeçilmezlerinden... İşte hırkalarınız için en şık kombin önerileri


Büyük Boy Hırkalar
Kabanlar, kazaklar, ceketler derken büyük boy trendine uymanın bir diğer yolu da büyük boy hırkalar. Büyük boy hırkaları basit bir kot pantolon ve tişört ile giyerek günlük ama şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Büyük Boy Hırka

Kalın Giyinin
Hırkalar ılık sonbahar günlerinde sizi ısıtmak için yeterli olsa da, havaların soğuduğu kış günlerinde dışarıda kullanım için tek başına yetmez. Hırkanızı şık bir şekilde giymenin bir yolu var; iki kat kalın giyinmek. Mesela kısa bir deri ceketin altına, biraz daha uzun bir hırka giyebilirsiniz.

Deri Ceket - Hırka Kombini

Uzun Hırkalar
Bu sezonun trendlerinden biri de uzun hırkalar. Kısa bir etek yada şort uzun hırkanızı kombinlemek için harika parçalardır. İster sadece poponuzu örtecek kadar, ister daha uzun, tercih size kalmış.
Gömlek Hırka Kombini
Gömlekler, hırkanızı kombinlemek için bir diğer alternatif. Özellikle yuvarlak yakalı, düğmeli bir hırka gömleğinizin üzerinde çok şık durur. Beyaz bir gömlek ve sade bir hırka ile okul yıllarınızdan bile ilham alabilirsiniz.




4 Aralık 2012 Salı

U.S. POLO ASSN. 2013 YILBAŞI KOLEKSİYONU

US Polo Assn 2013 Yılbaşı Koleksiyonu

Aile boyu rahatlık ve şıklığın adresi U.S. Polo Assn.’nin 2013 yılbaşı koleksiyonunu mutlaka inceleyin.

U.S. Polo Assn. 2012-2013 Sonbahar-Kış koleksiyonu, yeni yıl coşkusunu yansıtan bol kırmızılı ürünleriyle yılbaşında size sportif bir şıklık katacak, sevdikleriniz için de son derece cazip hediye alternatifleri sunacak. U.S. Polo Assn. kadınları, altın düğmeli kırmızı kolsuz elbiseleriyle yılbaşı gecesinde göz alacaklar. Yılbaşı için bir başka alternatif ise rugan kemerle tamamlanan kırmızı-lacivert jarse elbise...

Trendin markası U.S. Polo Assn. erkekleri tercihlerini kırmızı ekoseli koton gömlek ve kadife fitilli pantolondan yana kullanabilirler. U.S. Polo Assn. erkeklerinin bir başka seçeneği ise armalı kolej hırka ile kırmızı denim pantolon. 

U.S. Polo Assn. çocukları da yeni yıla en az anne-babaları kadar iddialı girecekler. Kız çocuklar kırmızı lacivert ekoseli Amerikan klasiği elbiselerini kırmızı altın düğmeli yünlü paltolarıyla giyebilirler. U.S. Polo Assn. erkek çocukları ise, gabardin yakalı yumuşacık baklavalı trikosu ve lacivert denim pantolonu ile sportif şıklıkta babaları ile yarışacaklar.