Social Icons

Pages

16 Kasım 2012 Cuma

2013 YENİ YIL SAÇ MODELLERİ

Yeni yılda saç trendlerinde havalı saç modelerinin bakımı nasıl yapılmalı, neler yapmalı, nelere dikkat etmeli? Havalı bir saça sahip olup dikkat çekmenin yolu doğru saç bakımı yapmaktan geçiyor.


2013 Yeni Saç Modelleri 

Havalı Saçlara Bakım Nasıl Yapılmalı?
Saçlarınızı açık bırakacaksanız bakımı ihmal etmemelisiniz! Uzun saçların uçları kısa sürede kurur ve kırılabilir. Bunu önlemek için saçlarınızı nemlendirci şampuan ile yıkayın. Saçlarınızı uzatmaya çalışıyorsanız, 6 ile 8 hafta aralıklarla uçlarından mutlaka kestirin. Uçlarından kestirilen saç bu sayede hava alır, sağlık kazanır ve saçlarınızın uzaması kolaylaşır.

Saçınızı Düzenli Olarak Tarayın ve Masaj Yapın
Saçlarınız düzenli olarak kalın uçlu saç fırçası ile diplerinden ucuna doğru tarayın.Böylece saç dipleriniz hareketlenir. Saçlarınızın doğal yağını ucuna doğru dağıtır ve eşit şekilde parlamasını sağlarsınız. Banyodan çıkınca kurutmadan önce saçlarınıza bakım yapın .Hacim veren saç bakım ürünleri ile 
saç diplerinize masaj yapın. Saçlarınızı öne atın ve ensenizden ucuna doğru tarayın. Daha sonra saçlarınızı geriye atın ve daha kabarık bir model için saç diplerine krepe yapın. Uzun ve Gür Saçlara Sahip OlmakSaç modelinizin daha canlı ve etkili görünmesi için bir gün öncesi yıkadığnız saçlarınız kendi doğal yağı ile çok daha şekile girer. Saçlarınızı şekillendirmeden önce saç fırçanıza sert tutan saç spreyi sıkın. Böylece saç spreyi saçlarınıza eşit bir şekilde dağılır ve saçlarınız kalıp gibi görünmez.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder