Social Icons

Pages

21 Kasım 2012 Çarşamba

RODİ MOOD 2013 YENİ SEZON ÜRÜNLERİ TANITILDI

Sezonun trend renklerine uygun olarak tasarlanan yeni sezon kadın koleksiyonu RodiMood mağazalarında yerini aldı. RodiMood Kış sezonun son trendlerini kadın koleksiyonuna taşımış görünüyor.

Rodi Mood 2013 Kış Sezonu Koleksiyonu


Vitrinlerde yerini alan ürünler, ördek başı yeşili, karamel ve hardal gibi sezonun trend renklerini de içinde barındıran line’lar ile süslendi.

Kadınların beğenisine sunulan koleksiyonda, dantel yakalar, ekose gömlekler, tweet kumaşlı mini şortlar, yıldız desenli bluzlar, kemer detaylı pantolonlar, maxi viskon etekler, binici tarzı pantolonlar, dantel detaylı bluzlar, dijital art baskılı tişörtler, yakası kürklü trikolar, ekose şort ve mini etekler, baskılı sweatler, pilili etekler ve viskon elbiseler ön plana çıkıyor.

Rodi Mood 2013 Kış Sezonu 


Rengarenk Pantolonlar

2013 trendi çok renkli bir yıl olup pantalonlarda  yeşilden, siyaha, sarıya, turuncu her rengi görebileceğiz.  Ayrıca kış koleksiyonundan seçeceğiniz ekoseli gömlekler ve yeleklerle tamamlayacağınız yeni Jean modelleri de şıklığınıza şıklık katacak. Tüm mağazalarda erişebileceğiniz Rodi Mood yeni sezon ürünleri ile gardroplarınızı kışa hazırlamak hem çok kolay hem de çok hesaplı...


Rodi Mood Yeni Sezon Kış Koleksiyonu 2013



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder