Social Icons

Pages

5 Aralık 2012 Çarşamba

HIRKA KOMBİN ÖNERİLERİ

Hırka, sıcak tutmasının yanı sıra şıklığınızı da tamamlayabilecek bir parça. Kadınların da vazgeçilmezlerinden... İşte hırkalarınız için en şık kombin önerileri


Büyük Boy Hırkalar
Kabanlar, kazaklar, ceketler derken büyük boy trendine uymanın bir diğer yolu da büyük boy hırkalar. Büyük boy hırkaları basit bir kot pantolon ve tişört ile giyerek günlük ama şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Büyük Boy Hırka

Kalın Giyinin
Hırkalar ılık sonbahar günlerinde sizi ısıtmak için yeterli olsa da, havaların soğuduğu kış günlerinde dışarıda kullanım için tek başına yetmez. Hırkanızı şık bir şekilde giymenin bir yolu var; iki kat kalın giyinmek. Mesela kısa bir deri ceketin altına, biraz daha uzun bir hırka giyebilirsiniz.

Deri Ceket - Hırka Kombini

Uzun Hırkalar
Bu sezonun trendlerinden biri de uzun hırkalar. Kısa bir etek yada şort uzun hırkanızı kombinlemek için harika parçalardır. İster sadece poponuzu örtecek kadar, ister daha uzun, tercih size kalmış.
Gömlek Hırka Kombini
Gömlekler, hırkanızı kombinlemek için bir diğer alternatif. Özellikle yuvarlak yakalı, düğmeli bir hırka gömleğinizin üzerinde çok şık durur. Beyaz bir gömlek ve sade bir hırka ile okul yıllarınızdan bile ilham alabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder