Social Icons

Pages

4 Aralık 2012 Salı

U.S. POLO ASSN. 2013 YILBAŞI KOLEKSİYONU

US Polo Assn 2013 Yılbaşı Koleksiyonu

Aile boyu rahatlık ve şıklığın adresi U.S. Polo Assn.’nin 2013 yılbaşı koleksiyonunu mutlaka inceleyin.

U.S. Polo Assn. 2012-2013 Sonbahar-Kış koleksiyonu, yeni yıl coşkusunu yansıtan bol kırmızılı ürünleriyle yılbaşında size sportif bir şıklık katacak, sevdikleriniz için de son derece cazip hediye alternatifleri sunacak. U.S. Polo Assn. kadınları, altın düğmeli kırmızı kolsuz elbiseleriyle yılbaşı gecesinde göz alacaklar. Yılbaşı için bir başka alternatif ise rugan kemerle tamamlanan kırmızı-lacivert jarse elbise...

Trendin markası U.S. Polo Assn. erkekleri tercihlerini kırmızı ekoseli koton gömlek ve kadife fitilli pantolondan yana kullanabilirler. U.S. Polo Assn. erkeklerinin bir başka seçeneği ise armalı kolej hırka ile kırmızı denim pantolon. 

U.S. Polo Assn. çocukları da yeni yıla en az anne-babaları kadar iddialı girecekler. Kız çocuklar kırmızı lacivert ekoseli Amerikan klasiği elbiselerini kırmızı altın düğmeli yünlü paltolarıyla giyebilirler. U.S. Polo Assn. erkek çocukları ise, gabardin yakalı yumuşacık baklavalı trikosu ve lacivert denim pantolonu ile sportif şıklıkta babaları ile yarışacaklar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder